De Aarschotse Pluimenplukkers

Onze badmintonclub werd in dezelfde periode opgericht als Sportplus Langdorp, nl. in 1973. Ze is aangesloten bij Badminton Vlaanderen vzw. De badmintonclub heeft sinds 2012 een eigen naam: de Aarschotse Pluimenplukkers en sinds augustus 2013 ook een logo:
logo_APP

Iedereen die minstens 18 jaar is, kan zich aansluiten bij de Aarschotse Pluimenplukkers.
Jongere spelers uit de regio kunnen terecht in de badmintonclubs van Herselt, Scherpenheuvel of Rotselaar, waar ook training gegeven wordt.

In onze club wordt recreatief badminton gespeeld. Er worden geen trainingen gegeven en spelers doen niet aan competitie. De nadruk ligt op samen plezier maken, wat natuurlijk niet wil zeggen dat de spelers niet proberen te winnen!
De spelers hebben bijgevolg verschillende spelniveaus. Na elk spelletje hergroeperen de spelers zich, zodat beginnende spelers kunnen leren van de meer ervaren spelers. Iedereen speelt dus met iedereen. De club hecht veel belang aan dit principe.

Praktische informatie

Wanneer

Er zijn twee groepen: De groepen spelen het hele jaar door, dus ook tijdens de schoolvakanties.

Waar

De clubleden spelen in de nieuwe sporthal van het Sint-Jozefinstituut in de Bekaflaan in Aarschot, met aparte kleedkamers met douches voor mannen en vrouwen.

Aansluiten

Spelers kunnen op elk moment van het jaar toetreden tot de club of de club verlaten. De samenstelling van de groepen varieert als gevolg daarvan het hele jaar door. Op sommige momenten zijn er in een bepaalde groep plaatsen vrij, op andere momenten zijn alle groepen volzet. Als de groep waarvoor je interesse hebt volzet is, kan je je op de wachtlijst laten zetten. Zodra er een plaats vrijkomt, krijg je van ons een seintje.
Als je interesse hebt om bij onze club te komen spelen, neem je best contact op met Hilde Kinable 0494 19 97 08). Zij kan samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn. Je kan ook een mailtje sturen.

Downloads

Onze leden kunnen een deel van hun lidgeld terugtrekken van het ziekenfonds waarbij ze aangesloten zijn. De formulieren hiervoor kan je hier downloaden: Als je van een ander ziekenfonds lid bent, kan je dergelijk formulier op hun website of kantoor verkrijgen.

Contact

Meer informatie: stuur een mailtje of bel naar Hilde Kinable (0494 19 97 08).

 

Design: Puntjes op de i - laatste aanpassing: 29 oktober 2016